Det finnes et liv etter døden. På dommens dag skal alle levende og døde dømmes. Det skal bli rettferdighet i verden. Etter døden kommer hvert menneske til å få sin belønning eller straff, avhengig av personens gjerninger. I Koranen er paradiset beskrevet som en oase; skyggefulle trær, kjølig vann, unge mennesker. Alt som finnes i paradiset er godt. De som har vært ”dårlige” mennesker vil være fortapt, det vil si kroppslig og sanselig lidelse i helvete.

”Når begivenheten (Qiamat) inntreffer, kan det ikke benektes at den inntreffer. Det fornedrer og opphøyer. Når jorden rystes i en veldig skaking, når fjellene smuldres til smuler, og blir som oppvirvlet støv”  (56:1-6)

”Den dag tiden kommer, vil synderne fortvile.”  (30:12)

”Tiden vil komme, hvor det ikke vil være tvil, og Allah vil gjenoppvekke alle som er i gravene”  (22:7)

Applikasjon “Veien til Allah” er et håndholdt bibliotek kombinert med verktøy som kan brukes til bønn, som bønnetider, qibla kompass og taqibaat dua. Biblioteket inneholder historien om profeten og Ahlulbayt (fvmd). Du kan lese dua på norsk og arabisk. Last ned Veien Til Allah app idag. Tilgjengelig både på Google Play og App Store.