Bønn Oslo 31.mar
Imsak 04:13
Fajr 04:34
Soloppgang 06:48
Dhur 13:21
Asr 16:46
Solnedgang 19:56
Maghrib 20:21
Isha 21:56
Midnatt 00:13

HVEM ER

Ahlulbayt

Ahlulbayt betyr Husets folk, som er profetens (fvmh) nærmeste familie, dvs hans datter Fatima (sa) og de tolv imamene. Shiamuslimene har befestet lojalitet til 12 imamer fra profeten Muhammads Ahlulbayt (fvmd). Profeten (fvmh) har ved flere anledninger og begivenheter nevnt imamene i sine uttalelser.

Les mer
art-course-icon

Husk Allah

Skal jeg ikke lære deg ord som kan være til nytte for deg nå du trenger Allahs hjelp? Jeg sa: Ja, O Allahs sendebud. Han sa: Bli kjent med Allah i en tid med fritid og komfort, og Allah vil huske deg i dine vanskelige tider.

Profeten Mohammed (fvmh)

creative-thinking-icon

Prioriter godt

Dra nytte av fem ting før fem andre ting griper deg; Din ungdom før din alderdom, din helse før din sykdom, din rikdom før din fattigdom, din fritid før du har det travelt og ditt liv før du dør.

Profeten Mohammed (fvmh)

english-course-icon

Søk kunnskap

Kunnskapens dyd er større enn tilbedelsens. Og, visste du at hvis du ba til ryggen ble bøyd og du fastet til du ble tynn som en streng, ville det ikke gagne deg med mindre det er gjort med fromhet.

Profeten Mohammed (fvmh)

«O min Herre! Det er nok for min ære at jeg er Din tjener, og det er nok for min stolthet at Du er min Herre. Du er slik jeg ønsker Du skal være. Gjør meg slik Du vil at jeg skal være!»

Imam Ali (fvmh)