I Allahs navn, den Nåderike den Barmhjertige 
All ros tilhører Allah(swt), verdenes Herre 

EN TJENER SOM SYNDER
 
O Herre, Du forordnet en lov for meg 
Men i stedet fulgte jeg lystenes vei 
O Herre, jeg gikk bort fra Din visdom 
Inn i et liv med elendighet og fattigdom

O Herre, så mange av mine motbydelige gjerninger skjulte Du 
Til tross for at jeg har klaget hele livet, til og med nu (nå) 
O Herre, så mange av mine avskyelige gjerninger har Du avverget 
Det er ved å tro på Deg at jeg fra Ilden blir berget

O Herre, Du har forminsket så mange av mine bitre plager 
Til tross for at jeg synder gang på gang, og klager

Men O Herre, Du reddet meg fra et hav fyllt med det vonde 
For Du, min Herre, er den Barmhjertige som tilgir det onde 
O Herre, jeg som Din tjener synder om og om igjen 
Men alikevel, tilgir Du meg og forblir min venn

 O Herre, jeg bønnfaller Deg ved Din Storhet å ha medlidenhet med meg i alle tilfeller, og vær velvillig overfor meg i alle anledninger. Ya Allah, Ya Rahman, Ya Raheem. Har jeg annen enn Deg som jeg kan søke for å få fjernet mine onder og forstå mine problemer? Ya Allah, tilgi meg!

Applikasjon “Veien til Allah” er et håndholdt bibliotek kombinert med verktøy som kan brukes til bønn, som bønnetider, qibla kompass og taqibaat dua. Biblioteket inneholder historien om profeten og Ahlulbayt (fvmd). Du kan lese dua på norsk og arabisk. Last ned Veien Til Allah app idag. Tilgjengelig både på Google Play og App Store.