I Guds Navn, Den Nåderike Den Barmhjertig
All ros tilhører Allah (swt), verdenes Herre

O sønn av Ali
 
O sønn av Ali, Hvordan skal jeg få takket deg?
Med din ofring har du reddet meg
Du reddet meg fra den ville vei
Fra et liv der jeg kun tenker ”jeg”
 
O sønn av Ali, Du har lært meg hvordan man skal være
Det er takket være deg og din lære
Jeg har blitt et menneske som tenker på andre
Det er slik jeg i Paradiset kan vandre
 
O sønn av Ali, Du har gitt meg inspirasjon
Til å stå opp imot undertrykking og korrupsjon
Du har meg til et godt menneske gjort
Jeg håper jeg bare møter deg i Paradiset fort

Applikasjon “Veien til Allah” er et håndholdt bibliotek kombinert med verktøy som kan brukes til bønn, som bønnetider, qibla kompass og taqibaat dua. Biblioteket inneholder historien om profeten og Ahlulbayt (fvmd). Du kan lese dua på norsk og arabisk. Last ned Veien Til Allah app idag. Tilgjengelig både på Google Play og App Store.