Khadija (sa) var den første konen til Profeten Mohammad (fvmh). Khadija (sa) var den første kvinnen som aksepterte islam. Khadija (sa) spilte en nøkkelrolle for spredningen av Islam. Hun var meget velstående, trolig den rikeste kvinnen i Arabia. Hun brukte hele sin rikdom til å hjelpe muslimer. Profeten Mohammad (fvmh) giftet seg ikke på nytt før Khadija (sa) døde. Profeten (fvmh) og Khadija (sa) bodde sammen i 25 år. Profeten (fvmh) var lenge i sorg etter Khadijas (sa) død. Sammen med Khadija (sa) fikk han datteren Fatima (sa). Året da Abo Talib og Khadija (sa) døde er blitt kalt Amol-Hozn som betyr sorgens år.

Khadija (sa) døde 10. Ramadhan. Året var 10 år etter at Profeten fikk åpenbaring.

Applikasjon “Veien til Allah” er et håndholdt bibliotek kombinert med verktøy som kan brukes til bønn, som bønnetider, qibla kompass og taqibaat dua. Biblioteket inneholder historien om profeten og Ahlulbayt (fvmd). Du kan lese dua på norsk og arabisk. Last ned Veien Til Allah app idag. Tilgjengelig både på Google Play og App Store.